Facebookspeldag..

Idag har jag suttit vid datorn, hela dagen! Tills klockan blev halv sju för då åkte mamma o jag till stallet. Lite dumt nu när Humulin är på betäckning för då är det bara tre hästar där uppe så när jag tog in Thor o Herkules blev Grålle själv där ute. Men vi var inte borta så värst länge, red bort till Fasnefall skylten o vände, hade på mej min jacka som låter som fan om grenar kommer emot, och det gillar ju inte Herkules så blev inte att gå in på någon stig. Jag red iafl på honnom o mamma gick med Thoris, och Emil hängde med o gick. Herkules var iafl väldigt pigg o glad, fast när vi vände kände jag hur hela hästen sjönk ihop, han ville gå längre stackarn, haha. Får se vad jag hinner med imorgon, kommer hem redan vid halv ett :)
Menmen, för nästan första gången sen jag hämtade honom blev Herkules spänd o så, när vi började se stallet för antagligen sprang Grålle runt i hagen. Asså kändes som Herkules huvud skulle krocka in i mitt, fan va stor han kan bli. Pållebolle..



Har väldigt ont om bilder på min laptop som jag sitter med nu,
men den här bilden är från när vi provred Herkules :)


~ Pålle<3


Igår var det ju släkt träff
Var rätt segt faktiskt.. inte alla som kom heller, men många som jag aldrigs ett innan, minns inte vad en enda hette faktsikt :S hehe.. Var iafl god mat haha. Så när vi ätit o fikat sprang Angeline o jag ut med Emil 2år, o Felix 3år. Jättekul faktiskt, Emil var lättroad och tyckte allt var roligt medans Felix var som fastklistrad vid en "brandbil" som stod i ett skjul. Så jag o han lekte att vi åkte runt o släckte bränder, haha hoppas ingen såg oss.. haha.
Fick även träffa Felix lillasyster, min kusins barn, Hilda! Drygt 2 veckor gammal och jättesöt!

Nu ska jag äta Pitabröööd mamma har fixat, mums! + att snacka på msn med Emil ;) kulkul
Bye!